Poziv volonterima za prvi riječki AmbasadorOtvaramo prijave za volontere koji bi bili voljni pomoći u pripremi, organizaciji i realizaciji četvrte dodjele nagrada Ambasador.

Svečana manifestacija se održava u sklopu Rijeka EPK2020 - Četvrtak 19. ožujka 2020. - Pogon kulture, (Rijeka) na kojoj će se okupiti oko 300-tinjak aktera scene iz domaće i regionalne elektroničke glazbene industrije. Program je svake godine sve kvalitetniji, zahtjevniji i sadržajniji.Na prošlom izdanju Ambasador je realiziralo preko 40 kreativaca od čega je njih 15 volontiralo. Ono što treba je da, imate li viška vremena i volje na lageru, uskočite ili barem podijelite s prijateljom koji bi mogao biti zainteresiran za stjecanje iskustva i povezivanje sa zajednicom.Prijave, uvjete i način na koji ćemo izvršiti selekciju volontera za Ambasador 2020. možete potražiti na ovom linku.

Bacite nam koji redak, navedite ime, prezime, broj mobilnog telefona i koju rečenicu o tome što smatrate svojim prednostima, najvećim snagama ili specijalnošću, imate li već iskustva u organzaciji, produkciji, pressu, protokolu i u čemu bi mogli najbolje pripomoći.

ambasador 2020, volonteri

Prati nas na