Novosti Ambasadora 2020. i datum prijave projekataNagrada "Ambasador" elektroničke glazbe koja se održava 19. ožujka u riječkom Pogonu kulture uskoro će otvoriti prijave za svoje četvrto izdanje.


Dodijeljivat će se priznanja za ostvarenja nastala od 1. siječnja do 31. prosinca 2019. Ambasador se održava u sklopu Mjeseca glazbe kao partner Rijeka EPK2020. Poznato je i da će se after party održati odmah nakon dodjele priznanja u klubu Crkva.Kao i svake godine s obzirom na kreativnu i dinamičnu scenu organizator "Ambasadora" udruga Klubska kultura u suradnji sa HGU DJ sekcijom donosi procjene stanja na sceni na temelju čega se formiraju kategorije.Ovogodišnje kategorije bit će poznate na dan otvaranja javnih prijava projekata, a čini se da će ih biti preko 30. U srijedu 22. siječnja 2020. otvaraju se prijave za četvrti Ambasador, a traju sve do 2. veljače u 23.59h.

Objava nominacija je 11. veljače, a glasanje publike i struke završava 1. ožujka.Novosti u projektu su svakako još veći odaziv struke nego prošle godine, poboljšanja u formiranju pravila i definiranju kriterija prema kojima će se predlagati prednominacije i sastavljati nominacije.

Očekuje nas nekoliko novih kategorija među kojima se svakako ističe "Vizualno rješenje godine", povratak žanrovskih kategorija u vrednovanju rada DJ-a itd.Za više informacija pratite naše društvene mreže:
Facebook
Instagram

aktualno, ambasador 2020, prijave projekata

Prati nas na