Kratki dokumentarni film Ambasador 2018.Na trećoj dodjeli nagrada za elektroničku glazbu Ambasador, u zagrebačkom Kulturno-umjetničkom centru Travno pred oko 275 umjetnika uručena su priznanja publike i struke u 25 kategorija.

Projekt je rođen kako bi odao priznanje najboljima, ali i poticao nove projekte, programe i izvođače. Kratki dokumentarni film Ambasador 2018. nastao je na temelju brojnih snimljenih kadrova nastalih 22. studenoga 2018.Produkciju filma potpisuje uigrani i iskusni team Daludea, a dokumentarac u nešto više od osam minuta donosi presjek kroz desetak domaćih i regionalno nagrađenih projekata i izvođača, izjave aktera scene kao i momente koji su obilježili warm-up party - okupljanje umjetnika i kreativaca iz pripadajuće glazbene industrije; nastupi u pauzama - ABOP, Matea iz Education TV-a i plesači ZPC-a, Andrea Ljekaj i Diyala.

AMBASADOR je više od nagrade jer je pretprogram zamišljen kao platforma na kojoj se okuplja čitava domaća i regionalna glazbena industrija, sklapajući kontakte i ostvarujući suradnje, kao suvremeni networking isprepleten s ciljevima projekta: okupiti – povezati – ujediniti.Program je realiziralo oko četrdesetak kreativaca i dvadeset volontera vođeni istom idejom sa ogromnom ljubavlju prema elektroničkoj glazbi i kulturi, entuzijazmom, pozitivnom energijom i željom da daju obol u projektu koji pomiče granice na sceni.

Na Ambasadoru 2018. nagrade su uručila 33 prezentera, dok je 37 aktera scene činilo struku u samom procesu prednominacija i glasanja.


aktualno, vijesti

Prati nas na