7. nagrada Ambasador za ostvarenja u 2023. Datumi nominacija i dodjele priznanjaU četvrtak, 30. studenoga dodijelit će se Nagrade Ambasador za ostvarenja u elektroničkoj glazbi tijekom 2023.

Ambasador dodjeljujemo već sedmu godinu zaredom, a realiziramo u suradnji sa portalom Klubskascena.hr Uručenje priznanja će se održati u Boogaloo Clubu, dok su dan kasnije predviđeni i diskurzivni programi također u Zagrebu.

Vraćaju se javne prijave projekata!

Javne prijave projekata se vraćaju, te će svi akteri scene moći prijaviti svoje projekte sukladno pravilima koja će biti objavljena 2. listopada na našem webu i društvenim mrežama. To će u mnogočemu pomoći u evaluaciji projekata koji će konkurirati za nominacije. Istog datuma kreće i predlaganje projekata, programa i izvođača za sastavljanje nominacija od strane stručnog žirija. Ovaj proces javnih prijava, kao i predlaganja projekata trajat će od 2. do 15. listopada.

Objava nominacija 24. listopada!

Kao i svake godine Ambasador Team pomno prati razvoj domaće i regionalne scene, te sukladno tome kreira nove kategorije publike i struke kojima nagrađuje projekte, programe i izvođače za vrhunska ostvarenja, te uz to i potiče nove kreativce na sceni. Između ostaloga vraća se kategorija za likovno oblikovanje, dok će kategorija za fotografe dobiti mali upgrade u smislu da će se nagrađivati kreativni, a ne kvantitativni rad. Bit će još puno novosti koje će na adekvatan način vrednovati rad brojnih kreativaca na sceni.Nova web adresa nagrada-ambasador.eu

Ambasador već tradicionalno okuplja industriju elektroničke glazbe, te služi kao platforma za razmjenu ideja i sklapanje suradnji. Projekt se sve više širi regionalno i poprima značaj vrlo važne europske manifestacije za kulturnu razmjenu. Ove godine očekuje se više različitih glazbeno-umjetničkih nastupa u sklopu završne manifestacije, a sve info oko programa, pravila, i glasanja možete saznati na www.nagrada-ambasador.eu kao i na društvenim mrežama projekta - Facebook i Instagram. Partner projekta je HDS-ZAMP.

Tko je prošle godine osvojio nagrade pogledajte ovdje.

Snimka dodjele nagrada 2022. može se u cijelosti pogledati na Youtube ovdje.

aktualno, ambasador 2023, nagrada ambasador 2023

Prati nas na