} catch (e) { console.error('Custom Theme JS Code: ', e); }

Closing Party uz Herzela i Carnera u klubu Dva OsamTočka na i ovogodišnjeg Ambasadora će biti Closing party u klubu Dva Osam s makedonskim DJ-em Herzelom (DJ set), dok će mu podrška biti vodički Carnero (Metz Attack)

Ulaznice u pretprodaji na www.dvaosam.com

Aleksandar Grozdanovski poznatiji kao Herzel, prisutan je na svjetskoj elektroničkoj sceni više od desetljeća. Svoju karijeru je započeo kao fotograf i vizualni umjetnik s diplomom iz umjetnosti i primijenjene fotografije. Od ranih godina, Herzel je bio zainteresiran za razne grane umjetnosti. Od stripova preko znanstvene fantastike, do fotografije i filmova pa naposljetku i glazbe s kojom se bavi do današnjeg dana.

Njegov zvuk se može opisati kao fuzija raznih žanrova jer se u njegovim setovima i trakama mogu čuti elementipost punka, synthwavea, ebm-a, industriala, indie electronica, housea i techna. Prve EP-jeve je objavio još 2012. godine za Dubwax, a svoj posljednji singl “Bitter Tears” je izašao 2022. na Massimiliano Pagliarovom Funnuvojere Records.Njegovo prvo solo vinilno izdanje “Shades” EP s remiksima Palms Traxa izašlo je na labelu Johna Talabota, Hivern Discs izašao je u veljači 2015. Pjesma "Devoid" pojavila se na kultnom "Future Sound Of Jazz Vol 14" putem Compost Recordsa. Njegove su produkcije bile na CD-u Watergate Mix20 Matthiasa Meyera i Svena Vätha In The Mix - The Sound Of The 20th Season. Aleksandar je redovit gost Parallel showcasea i najzloglasnijih berlinskih klubova kao što su: Tresor, Griessmuehle, About Blank, Sisyphos, Ipse & Salon Zur Wilde Renate.

2019. je radio kao urednik za makedonski Telekom Electronic Beats i uvršten je u samu knjigu “20 Years of Electronic Beats”. Trenutno vodi etiketu koja se bavi ekskluzivno s vinil pločama zvanu “Bran”, koja ima ideju da utilizira makedonski jazz, funk i pop iz 70-ih, 80-ih i 90-ih u kontekstu elektroničke glazbe. 2020. pokreće nešto eksperimentalni i apstraktniji alijas HRZL pod kojim je objavio album “Subtopia”.

Herzelov zvuk, hrvatska publika je imala priliku čuti na Dimensionsu i Love International festivalu.

glazbeni program, ambasador 2022, closing party

Prati nas na