Šesti Ambasador u 2022. godini poprima sve jači regionalni karakterAmbasadora dodjeljuje Klubska scena kao jedan od najcijenjenijih i najpoznatijih portala za elektroničku glazbu i klupsku kulturu u Hrvatskoj i regiji

Uručit ćemo priznanja za ostvarenja u Hrvatskoj i regiji u 2022. na spektakularnom programu u četvrtak, 8. prosinca u klubu Boogaloo (Zagreb).

Ambasador kroz brojne kategorije potiče glazbeno stvaralaštvo, nove programe, perspektivne izvođače, renomirane festivale, klubove, DJe i ostale radnike u kulturi. Isto tako projekt pokazuje koliko je bujajuća industrija elektroničke glazbe važan element kulturnih i kreativnih industrija.Projekt povezuje i ujedinjuje regiju!

Nakon povratka event industrije u normalu vraćaju se brojne kategorije za festivale i klubove, a naglasak je stavljen na povećanje broja regionalnih kategorija jer organizatori smatraju kako je to put prema boljem povezivanju scena.

Ambasador se vraća korijenima te nakon pandemije ponovno sprema tradicionalni pretprogram koji služi kao socijalna platforma za edukaciju i razvoj te omogućuje okupljanje i povezivanje s drugima iz branše i potencijalnu suradnju.

Ove godine Žiri nagrade čini preko 100 aktera domaće i regionalne scene koji će od 25. listopada predlagati projekte za nominacije.Objava nominacija je 15. studenoga kada započinje glasanje u nagradama publike i struke. Očekuju nas brojne novosti i nešto više od 30 kategorija nagrada publike i struke. Partner projekta je HDS-ZAMP.

Na završnoj manifestaciji najavljen je veliki broj glazbenih nastupa Live elektronike iz Hrvatske i regije, dolasci brojnih prezentera i aktera scene, a priredit će se i Simpozij uz edukativne panele. Novosti oko projekta pratite na www.ambasador.hr i Instagramu

ambasador 2022

Prati nas na