Program Simpozija - diskurzivno edukativni programPeta svečana dodjela nagrada Ambasador elektroničke glazbe održat će se u petak 19. ožujka 2021. godine u 20 sati u Centru Gervais u Opatiji, a prethodit će joj dnevni diskurzivni program Simpozij koji se sastoji od tri panela na kojima će se raspravljati o aktualnostima na elektroničkoj glazbenoj sceni.


Simpozij će trajati od 15 do 18:30 sati, a program počinje panel raspravom Plan otvaranja event industrije - koncerti, clubbing, festivali koju će moderirati Adnan Mehmedović Medo, organizator Fresh Island festivala i voditelj Radne skupine za event industriju pri Glasu poduzetnika.

Gosti panela su četvorica organizatora renomiranih festivala; Krešimir Biškup (Forestland festival); Marin Biočić (Seriously Twisted); Sanjin Djukić (LAA, Exit festival); Simon Horvat (Sonus festival), koji će pokušati odgovoriti na ključno pitanje za sve organizatore javnih događanja od početka pandemije.

PANEL 2
Monetizacija svega online za artiste, producente, DJ-e, promotore. Kako unovčiti Live Stream, hybrid ili virtual event? Kako zainteresirati publiku da kupi ulaznicu za takav event? (16.15h)

Moderator:
Adnan Mehmedović Medo (Fresh Island)

Gosti:
Dimitrije Jelić (Time:Code); Gordan Antić (Radio 808); Simon Horvat (paarti.live)

PANEL 3
Što znači biti DJ u Hrvatskoj? (17.30h)

Osvrt na pionire i nova, upcoming imena: razlike, sličnosti, suradnje, tko su oni, što je značilo biti DJ 90-ih, a što danas; stilovi i generalni pregled žanrova naših DJ-eva, gdje dominiraju i kako se prilagođavaju publici i trendovima; Financijski aspekt, i birokratski tretman Dj-a kao glazbenika u Hr i regiji; usporedbe sa svijetom, regijom; što za domaće znači jačanje festivalske industrije; AI kao DJ, budućnost

Moderator:
Marcel  de Privitellio (Liminal)

Gosti:
Ana Antonova (Thanq, Fader), Petar Dundov, Virgin Helena, Vojko Mecena

Sukladno trenutnim epidemiološkim mjerama, Simpozij je otvoren za publiku uz obveznu registraciju putem online obrasca http://bit.ly/prijave21 , a svaki je panel ograničen na 20 posjetitelja. Publika će se u dijalog moći uključiti svojim pitanjima.

ambasador 2021, simpozij

Prati nas na