Poziv volonterima za sudjelovanje i stjecanje iskustva na AmbasadoruOtvaramo prijave za volontere koji bi bili voljni pomoći u pripremi, organizaciji i realizaciji jubilarne pete dodjele nagrada Ambasador elektroničke glazbe.


Svake godine dio kreativaca i volontera kroz ovaj projekt stječu praktična znanja u različitim sektorima (organizacija, promocija, produkcija), povezuju se sa akterima scene i na svojevrstan način sakupljaju vrijedno iskustvo, ostvaruju kontakte i polako sazrijevaju na sceni. Najkvalitetniji volonteri postaju stalni suradnici u realizaciji Ambasadora i drugih projekata Klubske scene i potpomažemo razvoj kulturnog i kreativnog sektora.

Svečana manifestacija održava se u petak, 19. ožujka 2021. - Centar Gervais (Opatija) na kojoj će se okupiti oko 150 aktera scene iz domaće i regionalne elektroničke glazbene industrije. Program je svake godine sve kvalitetniji, zahtjevniji i sadržajniji, te će ove godine po prvi put Ambasador pokrenuti i diskurzivni program "Simpozij" sa 3 panela i preko 12 predavača. Cilj projekta je u idućih pet godina izrasti u glazbenu konferenciju.Na prošlom izdanju Ambasador je realiziralo preko 30 kreativaca i 10 volontera. Ono što treba je da, imate li viška vremena i volje na lageru, uskočite ili barem podijelite s prijateljom koji bi mogao biti zainteresiran za stjecanje iskustva i povezivanje sa zajednicom.

Prijave, uvjete i način na koji ćemo izvršiti selekciju volontera za Ambasador 2021. možete potražiti na ovom linku, a za više info uvijek se možete javiti i na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijave primamo do 10. ožujka 2021.

Bacite nam koji redak, navedite ime, prezime, broj mobilnog telefona i koju rečenicu o tome što smatrate svojim prednostima, najvećim snagama ili specijalnošću, imate li već iskustva u organzaciji, produkciji, pressu, protokolu i u čemu bi mogli najbolje pripomoći.

volonteri, ambasador 2021

Prati nas na