Počele su pripreme za petu nagradu AmbasadorU tijeku su pripreme za mini jubilej - peto izdanje nagrade Ambasador elektroničke glazbe koje će se održati u Centru Gervais (Opatija).

Dodjeljuju se priznanja za ostvarenja u kalendarskoj 2020.g. Pošto je godina u velikoj mjeri protekla bez klupskih, koncertnih i festivalskih nastupa, ove godine očekuju se brojne promjene u kategorijama i širenje projekta u nove dimenzije.

Projekt će u većoj mjeri nagrađivati autore elektroničke glazbe i digitalne sadržaje. Dodjela nagrada planirana je za četvrtak, 18. ožujka 2021. Sukladno epidemiološkim mogućnostima sve sudionike ćemo na vrijeme obavijestiti o eventualnom novom terminu ukoliko tijekom trećeg mjeseca i dalje na snazi budu zabranjena veća okupljana.I ove godine naglašavamo da je Ambasador platforma koja okuplja, povezuje i ujedinjuje scenu - zajedno smo jači. Posebno to ističemo u ovo doba kada je cijeli kulturni i kreativni sektor u velikoj krizi i potrebne su zajedničke inicijative za bolje sutra.

Pratite nas na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

aktualno, ambasador 2021

Prati nas na