Pratite svečanu dodjelu Ambasadora u LivestreamuPo prvi put od svog nastanka svečanu dodjelu nagrada Ambasador možete pratiti uživo u video prijenosu. Uključite se na FB kanale Ambasadora ili Klubske scene u četvrtak, 17. rujna od 20h. Livestream se realizira u suradnji sa VANGSTREAM.


Nakon gotovo desetljeća djelovanja udruge VANG i njenog djelovanja u razvoju medijske pismenosti za mlade, te niza uspješno provedenih seminara, radionica, radijskih i video emisija, streamanih putem društvenih mreža i youtube-a, izrade namjenskih videa, video spotova...pokrenut je VANGSTREAM.VANGSTREAM - Jer dobar glas daleko se čuje, a video još i dalje!

Profesionalci iz redova udruge, korištenjem visokokvalitetne opreme, snimanjem i direktnim audio video prijenosom događaja (video streamom) omogućuju svim zainteresiranim pojedincima i skupinama trenutačan pristup široj javnosti. Tribine, konferencije, okrugli stolovi, seminari, promocije, zabava i kocerti, ukratko, sva društvena, kulturna i sportska događanja sada mogu biti dostupna i vidljiva putem direktnog prijenosa zainteresiranoj publici, upravo u trenutku kada se odvijaju.
VANGSTREAM uz video stream vrši i usluge cjelokupne video produkcije. Kreirajte dobre stvari i učinite ih vidljivima.

aktualno, ambasador 2020, livestream

Prati nas na