Otvorene javne prijave projekata za sedmu dodjelu nagrada AmbasadorZagreb, 2. listopad 2023. - Jutros oko 09.45h otvorene su prijave za sedmu dodjelu nagrada "Ambasador" elektroničke scene za vrhunska glazbena postignuća Hrvatske i regije.

Ove godine ponovno su vraćene javne prijave projekata i kandidata koje su dostupne na ovoj poveznici. S druge strane u sastavljanju nominacija veliki utjecaj ponovno će imati i stručni žiri koji popunjava prazne prednominacijske liste i predlaže projekte. Žiri je sastavljen od renomiranih aktera ove glazbene industrije, a čini ga preko 80 stručnjaka iz Hrvatske i regije.

LINK ZA JAVNE PRIJAVE PROJEKATA - HRVATSKA

LINK ZA JAVNE PRIJAVE PROJEKATA - REGIJA

LINK ZA PRIJAVE - KREATIVNA EVENT FOTOGRAFIJA U HRVATSKOJ I REGIJI

LINK ZA PRIJAVE - NAJBOLJE LIKOVNO OBLIKOVANJE U HRVATSKOJ I REGIJI

Prijave su otvorene do 15.10. u 23.59h, a objava nominacija je u utorak, 24.10.

Dodjela nagrada održava se 30.11. u Zagrebu (Boogaloo Club), a dan poslije na programu je i diskurzivni program.

Važno je istaknuti kako Ambasador potiče i nove projekte na sceni, a ove godine kategorija za Fotografe dodjeljuje nagrade za kreativnost na djelu a svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje, dok je veliki interes za povratkom kategorije "Likovno oblikovanje u regiji" a prijave su dostupne ovdje.

Za sve koji žele znati kako funkcionira ovaj projekt najbolje da posjetite web www.nagrada-ambasador.eu te pronađete više o projektu, kao i sekcije Pravilnik i Kriteriji nagrade.

Nagradu Ambasador dodjeljuje najpoznatiji portal elektroničke glazbe na ovim prostorima Klubskascena.hr osnovan još davne 2001., a projekt realizira udruga Klubska kultura uz podršku HDS-ZAMP.

stručni žiri, nagrada ambasador 2023, javne prijave projekata

Prati nas na