Čarolija hrvatskog Zagorja i Dvora Veliki Tabor u video projektu RenaissanceU nedjelju navečer, 13. prosinca emitirana je video premijera iz serijala „Renaissance“, koji spaja povijesnu baštinu s elektroničkom glazbom, a gledatelji su mogli vidjeti čaroliju hrvatskog Zagorja i impresivne kadrove spomenika kulture nulte kategorije, Dvora Veliki Tabor koji je smješten na vrhu Košničkog Huma i na nadmorskoj visini od 333m.


Emitiran je 70-minutni autorski set nagrađivanog DJa i producenta Yakka iz Nove Gradiške, a za produkciju je zadužen Photo Studio 82 koji su snimali sa nekoliko kamera i dronom tako da su istaknute ljepote krajolika i arhitekture. Tijekom nastupa u ovom projektu puštao je autorsku glazbu koja uključuje remikse koje je radio za domaće i strane glazbenike - Barbara Tucker, Adrian Hour, Eric Powa B, Detour, Nipplepeople, Anna Moor i drugi. Trenutno radi na novom albumu i remiksima koji će izlaziti kontinuirano u 2021.g.Kompletna video snimka u kojem Yakka predstavlja Dvor Veliki Tabor može se pogledati u nastavku:

Link Youtube https://youtu.be/r3sFxOhorco

Link Ambasador Facebook https://bit.ly/yakka-tabor

Projekt „Renaissance“ se nastavlja u nedjelju, 20. prosinca video premijerom sa Trsatskog kaštela u Rijeci gdje je snimljen Live, trance veterana Dalton Trance Teleporta u suradnji sa Rokom Pečarićem na bouzouki gitari. Serijal će se u ovoj godini završiti u nedjelju 27. prosinca premijerom sa Tvrđava Fortica Starigrad u Omišu (DJ Jock).
Nagrada Ambasador je po uzoru na vodeće svjetske brendove, a u suradnji sa BURN energy drink i partnerima (Dvor Veliki Tabor, Trsatski kaštel – TZ Rijeka; Fortica Starigrad Omiš – Grad Omiš) odlučio krenuti u novu virtualnu avanturu radi očuvanja elektroničke glazbene scene.

ambasador renaissance, renaissance, yakka, dvor veliki tabor

Prati nas na